Μπορεί ο Γρανίτης την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ



 Πλησιάζουν τα μπαράζ ανόδου για την Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και η ομάδα του Γρανίτη της Αγίας Μαρίνας ετοιμάζεται να δώσει την Τετάρτη το πρώτο της παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού Ρεθύμνου που είναι ο Ερμής     Ζωνιανών και μάλιστα εκτός έδρας.

Το καλό για την ομάδα του Νομού μας είναι ότι ούτε φαβορί χαρακτηρίζεται ούτε αυτοσκοπός είναι η άνοδος. Στόχος ναι είναι όχι όμως και αυτοσκοπός.

Όπως ξεκίνησε και το πρωτάθλημα σαν αουτσάιντερ έτσι θα ξεκινήσει και τα μπαράζ ανόδου θα παίξει ελεύθερα και ότι κάτσει.

Φυσικά καλό θα είναι στα δύο πρώτα παιχνίδια να μην χάσει και αν πάρει  έστω και το ένα τότε αλλάζουν τα δεδομένα.

Τώρα θα μου πει κάποιος ότι οι άλλες ομάδες έχουν πιό ακριβό ρόστερ .... Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερες ομάδες. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο. 11 αυτοί 11 κι εμείς που λέει και η παροιμία.

Ο  Τάκης ο Διακάκης και έμπειρος τεχνικός είναι και πολύ ικανός πιστεύω πολύ ότι το όνειρο της ανόδου δεν είναι άπιαστο φτάνει οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο γήπεδο με καλή ψυχολογία να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και όλα θα πάνε μια χαρά

Εύχομαι ολόψυχα στους φίλους μου στην Αγία Μαρίνα να δούνε την ομάδα  τους εκεί που ονειρεύονται και εγώ θα είμαι πάντα κοντά τους

Άλλωστε και εγώ συμπαθώ και πιστεύω πολύ αυτή την ομάδα μιας και πέρασα όμορφα χρόνια σε αυτήν την περιοχή και τα τρία μου παιδιά φόρεσαν την φανέλα αυτής της ομάδας

g.lek

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.