ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΝΙΑ 2-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



Την καλύτερή τους εμφάνιση για το φετινό πρωτάθλημα υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων που νίκησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης  στο γήπεδο Περιβολίων εύκολα με 2-0 

Ηομάδα των Χανίων  σε όλο το διάστημα του αγώνα ήταν ανώτερη από αυτήν του Απόλλωνα που κυριολεκτικά γλύτωσε από συντριβή.

H ομάδα των Χανίων προηγήθηκε με τον Γιώργο Μάναλη στο 18΄με ανάποδο ψαλίδι για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 54΄με τον ίδιο παίκτη.

Ευκαιρίες για γκόλ τα Χανιά έχασαν με τους 

Μπουρσέλη στο 36΄ Σουτ από το ύψος της Περιοχής άουτ 

Μανουσάκη στο 66΄Δυνατό σουτ από κοντά αποκρούει ο τερματοφύλακας

Μπουρσέλη στο 68΄σουτ απο κοντά αποκρούει ο τερματοφύλακας

Μπάτζιο στο 69΄ προβολή από κοντά άουτ

Μανουσάκη στο 78  Δυνατό σουτ απόκρουση του τερματοφύλακα


ΧΑΝΙΑ (Νίκος Μαναρώλης - Σταύρος Λαμπράκης): Καλογεράκης, Κατσούρι (83’ Ιμεραλιλάι), Ρότσα, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά (61’ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (71’Ιατρούδης), Τσέλιος (83’ Μπουτσάκης), Κόλα (61’ Μανουσάκης), Μάναλης 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Κοροβέσης, Λούι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος (58’ Φατιόν), Μουστακόπουλος (58’ Λούσινγκερ), Κουάδρα, Μωραϊτης (20’ λ.τρ. Χαλίμι), Περέιρα (76’ Ερέρα), Καρίμ.  

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.