Την Πέμπτη επίσημα η παρουσίαση Ταουσιάνη

 


Ο Γιάννης Ταουσιάνης βρίσκεται στα Χανιά από το πρώι της Τρίτης (18/4) ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

 

Ο νέος τεχνικός των Χανίων βρίσκεται στην πόλη από σήμερα το πρωί όπου και αναμένεται πλέον η μόνιμη εγκατάσταση του ενώ βέβαια θα βρεθεί την Τετάρτη στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η νέα

 εποχή του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Γιάννη Ταουσιάνη θα ξεκινήσει και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (20/4) όπου και θα παρουσιαστεί και επίσημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η ανακοίνωση των Χανίων

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι η επίσημη παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Ταουσιάνη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 20 Απριλίου (19:00) στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».

sportcaster.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.