Παρέμβαση Μαξίμου για την superleague 2

 

Φαίνεται ότι η αναστολή της Σούπερ Λιγκ 2 δεν περνάει απαρατήρητη από το Μέγαρο Μαξίμου, πόσο μάλλον τώρα που διανύουμε προεκλογική περίοδο.

Η αναστολή της SL2 έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τα υψηλά κλιμάκια και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη διακοπή της Β’ Εθνικής δεν αποτελεί μικρό γεγονός. Φαίνεται ότι η απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος , λόγω της αντίδρασης των ομάδων να λάβουν πολύ λιγότερα από τα μπόνους του στοιχήματος, σε σχέση με αυτά που είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει δρομολογήσει ήδη, εξελίξεις αφού φαίνεται πως την υπόθεση θα χειριστούν και άλλοι (κοντά στον Πρωθυπουργό) ώστε να δοθεί άμεσα λύση.

Συνεπώς, τοποθετήσεις και δηλώσεις του υφυπουργού του στιλ “ας κάνουν ό,τι θέλουν κτλ” μάλλον πως θα παραμεριστούν, αφού μια παρατεταμένη διακοπή του πρωταθλήματος στης Σούπερ Λιγκ 2, όσο και αν φαίνεται αδιάφορο για τον κ. Αυγενάκη, θα έχει “πολιτικό κόστος” στην κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και αναμένεται άμεση λύση, ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει, ει δυνατόν, και από το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο.

Λύση που θα δοθεί φυσικά με το ποσό που αναμένεται να αυξηθεί για τις ομάδες από το “μπόνους” του στοιχήματος.

Το σίγουρο είναι ότι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με μια Β’ Εθνική (ξανά) στον “πάγο” πλήττεται βάναυσα και αυτό είναι κάτι που στο Μαξίμου έχει ενοχλήσει πολύ, αφού, ειδικά αυτή την περίοδο, τα λάθη πρέπει να περιοριστούν στο “μηδέν”.

mirrorsports.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.