Ξανά στη σέντρα Ατρόμητος και ΑΕΚ καθώς κρίθηκε ότι οι γηπεδούχοι δεν ήταν υπαίτιοι για το θέμα με τα δοκάρια.



Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague αποφάσισε πως δεν υπήρχε υπαιτιότητα για τον γηπεδούχο Ατρόμητο κι έτσι το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα οριστεί ξανά σε νέα ημερομηνία και θα διεξαχθεί κανονικά.

Το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε η απόφαση αυτή, έκτασης περίπου 25 σελίδων, αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που δεν καταλογίστηκε ευθύνη στην ΠΑΕ Ατρόμητος είναι επειδή το γήπεδο ανήκει στην δημοτική αρχή και δεν ανήκει στην ομάδα, έχει εκείνη την εποπτεία του χώρου και των εγκαταστάσεων. Το γήπεδο πέρασε στην κυριότητα της εγκαλουμένης έξι ώρες πριν τον αγώνα.

Τονίστηκε ακόμη πως στο ως άνω στάδιο έχουν διεξαχθεί διεθνείς αγώνες UEFA από το έτος 2010 έως και το 2019. Σε τέτοιους αγώνες έχει προηγηθεί έλεγχος των αρμόδιων Επιτροπών της UEFA για την καταλληλότητα και κανονικότητα του γηπέδου

Ακόμη, τονίζεται πως το πρόβλημα υπήρχε όταν παρέλαβε το γήπεδο η ομάδα του Περιστερίου, δοθέντος ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί η μείωση αυτών την στιγμή που στο γήπεδο βρίσκονταν ήδη οι παράγοντες της διοργανώτριας. Ακόμη, οι άνθρωποι της ομάδας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθώσουν το πρόβλημα.

Επιπλέον, από τη στιγμή που και οι δύο εστίες είχαν πρόβλημα και οι εστίες θα χρησιμοποιούνταν από αμφότερες τις δύο ομάδες δεν θα αποκτούσε κάποιο πλεονέκτημα η εγκαλούμενη.

 metrosport

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.