Το πρωτάθλημα της superleague2 συμπεράσματα και για τα Χανιά μας



 Τώρα που έμεινε μόνο ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η 12η αγωνιστική της superleague 2

και 16 συνολικά για να τελειώσει το πρωτάθλημα, μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα με πολύ μικρή πιθανότητα να υποπέσουμε σε λάθος.

Για το ποιά ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και θα βγει superleague1    αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η ομάδα της Κηφισιάς και αν θα θέλαμε να δώσουμε λίγες ελπίδες σε άλλη ομάδα αυτή είναι η ομάδα της Καλλιθέας δεν νομίζω καμία άλλη ομάδα να μπορέσει να τις απειλήσει .

Όσο για τις ομάδες που θα αποχωρήσουν οι τρείς σίγουρες είναι οι Ηρόδοτος , Ρούφ , και Επισκοπή. Φαβορί να τις ακολουθήσει στην Γ Εθνική με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι και η Προοδευτική.

Και λέω φαβορί γιατί δεν είμαι σίγουρος με το τι μέλει γενέσθαι με τις προσθαφαιρέσεις βαθμών από τις υπάρχουσες προσφυγές στην Παναχαϊκή.


Τώρα όσον αφορά την ομάδα της πόλης μας, ακόμη ψάχνει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο. Αν βρεί ρυθμό μπορεί να τερματίσει στην 4η θέση. Και πρέπει να βρεί ρυθμό από φέτος ώστε του χρόνου να είναι έτοιμη και με 2-3 προσθήκες να κάνει το μεγάλο άλμα στην superleague1.Και το όνειρο κάθε Χανιώτη φιλάθλου πραγματικότητα.

Επιβάλλεται όμως να έρθει και ο κόουτς που θα την οδηγήσει από τώρα ούτως ώστε να δουλέψει το ήδη υπάρχον υλικό να το αξιολογήσει και να προχωρήσει στις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις έτσι η ομάδα την επομένη σεζόν θα είναι η συνέχεια της φετινής.

Ας μην έχουμε αυταπάτες μπορεί να έχουμε καλούς και άξιους ποδοσφαιριστές ομάδα όμως σαν σύνολο δεν έχουμε φτιάξει ακόμη και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα μέσα στο γήπεδο.

Είδαμε και την Καλαμάτα. Μάζεψε πληρώνοντας όσο όσο ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, διατυμπάνιζε ότι έχει πάρει το πρωτάθλημα πρίν καν ξεκινήσει και τώρα ψάχνεται.

Εμείς τουλάχιστον δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα είπαμε μια καλή πορεία και πλάνο διετίας για να βγεί το πλάνο όμως χρειάζεται και τον άνθρωπο που να μπορεί να το δουλέψει . Ήδη έχει περάσει ο μισός χρόνος μας απέμεινε 1,1/2 κάνω έκκληση στην άξια διοίκηση .ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.