Κοντά σε συμφωνία με Αυγενάκη για τα χρήματα του στοιχήματος. Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση

 


Συνάντηση με τις τέσσερις λίγκες θα έχει ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα χρήματα του στοιχήματος.

Για την Τρίτη (31/1) το απόγευμα έχει προγραμματιστεί κρίσιμο ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τις επαγγελματικές λίγκες.

Στη συνάντηση θα βρεθούν η Super League 1, η Super League 2, η Basket League και η Volley League ώστε να ξεκαθαριστούν τα δεδομένα για την κατανομή των χρημάτων από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται να βρήκε τρόπο να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς αναφορικά με τα χρήματα που ζητά η SL1 προκειμένου να προκύψει συμφωνία και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ΚΥΑ.

Όλα δείχνουν ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θα καταλήξουν στο deal ώστε οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται και να ανασάνουν, καθώς τα έξοδά τους «τρέχουν».

Το συνολικό ποσό που θα δοθεί στις επαγγελματικές λίγκες ανέρχεται σε 30.500.000€ και θα μοιραστεί βάσει της συμφωνίας που θα γίνει μεταξύ τους.

Θυμίζουμε ότι

α) Δεν θα δικαιούνται χρηματοδότησης οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες που δεν έχουν εξασφαλίσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το απαραίτητο Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο πρωτάθλημα τους (π.χ., μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής).

β) Δεν θα καταβληθεί χρηματοδότηση στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες που εμπλέκονται σε Αναφορές προς την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, για πιθανή συμμετοχή τους σε χειραγωγημένους αγώνες, έως ότου η ΕΠΑΘΛΑ να εκδώσει Πόρισμα.

Εφόσον το Πόρισμα αποσταλεί στις αθλητικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, η αναστολή χρηματοδότησης παραμένει έως ότου τα αρμόδια όργανα να αποφανθούν.

mikriliga

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.