Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση o τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος



 Σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Δεν είναι διασωληνωμένος αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του, σύμφωνα με πληροφορίες. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Η σύζυγός του, Άννα-Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου του νοσοκομείου.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα υγείας

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.