ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ: ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Προαγωγή στην πρώτη ομάδα για Μιχάλη Κουκουράκη και Γιώργο Σταματάκη

 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ


Η ΠΑΕ Χανιά με βλέμμα στο μέλλον ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι προήγαγε σε εκπαιδευόμενους, τους ποδοσφαιριστές της Κ19 Μιχάλη Κουκουράκη και Γιώργο Σταματάκη.

Ο Μιχάλης είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 2005 Γιώργος, αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Η ΠΑΕ Χανιά πιστή στο πλάνο της ανάδειξης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δίνει την ευκαιρία στους δυο παραπάνω πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου με την οποία από δω και στο εξής θα πραγματοποιούν προπονήσεις. Παράλληλα επιβραβεύει την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων και εύχεται η προαγωγή τους να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την εξέλιξη τους.

Ο Μιχάλης Κουκουράκης

Ο Γιώργος Σταματάκης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.