ΠΑΕ Χανιά: Στην ομάδα μας ο Μάνος Βόρφι

 


ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ


Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή Μάνο Βόρφι ο οποίος υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.  

Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2004 Μάνος Βόρφι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Συλλόγου μας, ενώ θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2.  

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην μεγάλη «οικογένεια» της ομάδας μας και ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος για τη συνεργασία της και την θετική στάση που επέδειξε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

 

Ο Μάνος Βόρφι με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Τουλουπάκη (δεξιά) και τον πρόεδρο του ΑΟ Μινώταυρος Γιάννη Σπυριδάκη

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.