Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με Κηφισιά



 Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/01, 14:45) στο γήπεδο Περιβολίων.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου από την πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (12:45), από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα VIP: 20 ευρώ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Λεωφορείο για τα Περιβόλια

Να σημειωθεί επίσης ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν και αυτήν την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων με λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:
ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ – ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ στις 14:00 και
ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ στις 16:45
ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.