ΕΠΟ - ΚΕΔ: Προκλητικοί ή ανίκανοι; Ιδού η απορία...


Νέα πρόκληση ή νέα επίδεξη ανικανότητας; Το πρωί της Πέμπτης στους ορισμούς των διαιτητών για τα ματς της Super League 2, υπήρχε το όνομα του Βάτσιου που τίναξε στον αέρα το ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά, για να διευθύνει το προσεχές των «ερυθρολεύκων» με τον Ηρόδοτο στου Ρέντη! Λίγη ώρα αργότερα, ο Βάτσιος έγινε… Βλάχος.

 Πρωτοφανές μπάχαλο επικράτησε το πρωί της Πέμπτης με τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 2 για το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ, αναρτήθηκε το όνομα του Αριστείδη Βάτσιου για να σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τον Ηρόδοτο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η ανάρτηση προκάλεσε σοκ, καθώς δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες που ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε τινάξει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων»με την Κηφισιά στον αέρα. Με μια πέρα για πέρα άδικη απόφαση είχε δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωστή, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ολυμπιακού να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Λίγη ώρα αργότερα, το όνομα του Βάτσιου αντικαταστάθηκε από αυτό του Ανδρέα Βλάχου. Τι συνέβη άραγε; Τι μπορεί να μεσολάβησε; Δύο μπορεί να είναι οι πιθανές εξηγήσεις:

Ή πράγματι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για τους ορισμούς διαιτητών Άγγλος Μπένετ ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά στέλνοντας έναν διαιτητή – καμικάζι να σφυρίξει ξανά αγώνα των «ερυθρολεύκων»…

Ή οι αρμόδιοι σε ΕΠΟ – ΚΕΔ είναι τόσο ανίκανοι που κάνουν σοβαρά λάθη ακόμη και στα πιο απλά που είναι μια απλή ανάρτηση με ονόματα διαιτητών και συγκεκριμένους αγώνες.

Είτε ισχύει το ένα είτε το άλλο, όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές της φαρσοκωμωδίας που παίζεται καιρό τώρα στο Πάρκο Γουδί, δικαιώνουν σχεδόν καθημερινά με τα καμώματά τους, όλα αυτά για τα οποία φωνάζει με διευθύνεις και ονόματα, ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης.

sportday

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.