Διαπιστώσεις - προτάσεις για την ομάδα των Χανίων



 Αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο μου έδωσαν τα σχόλια που γίνονται τόσο στα διάφορα αθλητικά σάιτ της πόλης μας όσο κα στις ζωντανές εκπομπές από το ραδιόφωνο σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής μεταξύ των Χανίων και της Κηφισιάς.

Ευχαριστημένοι μπορεί να είμαστε μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την απόδοση της ομάδας της πόλης μας.

Μπορούμε να πούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά όμως δεν είδαμε από πλευράς της Χανιώτικης ομάδας ούτε καλή κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα ούτε η μπάλα να βγαίνει σωστά από την άμυνα ούτως ώστε να κυκλοφορήσει και να βγούμε σωστά στη επίθεση με προϋποθέσεις για κάτι καλό.

Κατά την γνώμη μου λείπει ο ποδοσφαιριστής από το κέντρο που θα πάρει την πρώτη μπάλα και θα ανοίξει το παιχνίδι σωστά θα περάσει και μια κάθετη με λίγα λόγια θα βγούμε με τον παίκτη παραπάνω.

Ακούω να λένε η ομάδα παίζει αυτό το σύστημα αυτός ο παίκτης δεν είναι 6άρι είναι 8άρι και τέτοιες ασυναρτησίες.

Ο εκάστοτε προπονητής αν έχει έστω και τις στοιχειώδες γνώσεις βλέπει τι παίκτες έχει διαθέσιμους  και ανάλογα διαμορφώνει το σύστημα που θα ακολουθήσει στο εκάστοτε παιχνίδι ανάλογα τον αντίπαλο.

Τώρα να βγαίνει ο πας εις που λέει πως είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος ο οποίος όχι μόνο δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρει και να βλέπει ποδόσφαιρο και να λέει κακώς έβγαλε αυτόν γιατί ήταν ο καλύτερος  μου φαίνεται αλήθεια λίγο παράξενο.

Η διοίκηση κάνει μια προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας φέτος για να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστεί την επόμενη σεζόν όμως μήπως θα έπρεπε να δώσει προτεραιότητα και στο θέμα του προπονητή ούτως ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα του χρόνου να κάνει το όνειρο των Χανιωτών φιλάθλων πραγματικότητα;

Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα έρθει η όρεξη του κ Ταουσιάνη να κατηφορίσει στα Χανιά ή του κ.Γιάννη Πετράκη να δουλέψει σε ομάδα της superleague2 προχωράμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας πάρουμε παράδειγμα τον ΟΦΗ βρήκε κάποιον που αναμόρφωσε 100% με το υπάρχον υλικό και είναι και αρκετά πιο οικονομική λύση

ΧΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !! ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.