Ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά για τον αγώνα με την Κηφισιά

 


Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ συγχαίρει δημόσια τον κ. Τζοβάρα, καθώς και τους βοηθούς του, κκ. Βεργέτη και Κορώνα, για την πολύ καλή διαιτησία τους στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ. Με τέτοιες αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες σε όλους τους αγώνες, το πρωτάθλημα της SL2 θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και συνεπώς περισσότερο ελκυστικό τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους χορηγούς. Φαίνεται, δυστυχώς, ότι μάλλον θα πρέπει είτε να ορίζονται συνέχεια έμπειροι κι αξιολογημένοι διαιτητές, όπως οι σημερινοί, είτε να παρακολουθεί διά ζώσης όσο δυνατόν περισσότερους αγώνες ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κ. Bennett, όπως έκανε σήμερα, προκειμένου να έχουμε καλές και δίκαιες διαιτησίες. Και σε κάθε περίπτωση να είναι αυτός ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στο σημερινό αγώνα και δηλώνουμε πως τον εμπιστευόμαστε, αυτόν προσωπικά, ότι θα κάνει τα δέοντα ώστε η ελληνική διαιτησία να σταθεί γενικά στο ύψος της, όπως σήμερα.


Ο σημερινός πολύ ωραίος κι αμφίρροπος αγώνας, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι τα Χανιά αξίζουν κι έπρεπε να είναι ψηλότερα.

Θέλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη θερμή συμπαράσταση τους. ΜΑΖΙ θα πάμε τα ΧΑΝΙΑ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!"

#ChaniaFC #oloimaziChania
Όλοι μαζί για τα Χανιά μας!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.