Τα συμπεράσματα από τήν νίκη επί της Ηλιούπολης με την ματια του xanianews



Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα πρέπει να έβγαλε το προπονητικό τιμ της ομάδας των Χανίων από την χθεσινή σπουδαία νίκη επι της Ηλιούπολης.

Μιάς σκληροτράχηλης ομάδας  που όπως έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν είναι καθόλου ευκολοκατάβλητη κάθε άλλο θα έλεγα.

Από την άλλη το τεχνικό τίμ των Χανίων πρέπει να προβληματιστεί αρκετά με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο Α ημίχρονο του παιχνιδιού. Δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά . Όλα γινόταν με τον λάθος τρόπο.

Από την στιγμή που μπήκαν μέσα οι Χιντζίδης - Καπνίδης - Ναζίμ και πολίτης, λες και άναψες τον διακόπτη και πήραν εμπρός οι μηχανές.

Και ας αναφερθούμε σε έναν έναν χωριστά.

Χιντζίδης:Άνετα θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο του αγώνα αν ο πολύ λίγος για την κατηγορία διαιτητής δεν ακύρωνε τά 2 πρώτα γκόλ θα πιστονώταν με 3 ασίστ τώρα θα μου πείτε από στημένα ναι

γιατί τα στημένα που εκτέλεσε ήταν μισό γκόλ.

Καπνίδης:Έδωσε πολύ ενέργεια  ύψος και δυναμική στην επιθετική γραμμή πέτυχε και γκόλ που ακυρώθηκε σαν οφ σαιτ.

Ναζιμ: Έδωσε τρομερή ενέργεια στον χώρο του κέντρου δεν έχασε καμία μάχη και έβαλε και το γκόλ της νίκης

Πολίτης: περνούσε τους αντιπάλους του σαν σταματημένους τρομερή ενέργεια  έψαξε και το σουτ σε μια δυο περιπτώσεις αλλά μπλοκαρίστηκε

Μαρτσάκης: Έδωσε ενέργεια σε μια περίπτωση αν πατούσε περιοχή  κάτι θα κέρδιζε

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω σε καμία περίπτωση την προσπάθεια των άλλων παιδιών, όμως αυτοί μαζί με τον Γιαμπερέ που ήταν ο άρχοντας του γηπέδου συνέβαλάν στήν νίκη της ομάδος των Χανίων .

Μιάς νίκης που ήταν μονόδρομος για να μείνουν κοντά στο όνειρο.

Τώρα όσο αφορά τα συστήματα που κατεβάζουν οι προπονητές[4-3-3,  3-5-2,  4-4-2] αυτά περισσότερο θεωρία είναι.

 Για να παίξεις ένα σύστημα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία[ποδοσφαιριστές]και στην πορεία του αγώνα προσαρμόζεις το σύστημά σου και με εσωτερικές αλλαγές ανάλογα την εικόνα του παιχνιδιού.

Όσο αφορά το παιχνίδι της επομένης αγωνιστικής με το Αιγάλαιω το θεωρώ ζωτικής σημασίας αν κερδίσουν αυτό το παιχνίδι  πράγμα όχι εύκολο ..όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα για την συνέχεια

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.