Οι φίλαθλοι των Χανίων διαμαρτύρονται..............



Oι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας   των Χανίων έβγαλαν ανακοίνωση σχετικά με την μικροένταση που δημιουργήθηκε χθές στο γήπεδο

 Η ανακοίνωση

  Καλημέρα συγχαρητήρια σε όσους το κατάφεραν και θα έχουν ένα γήπεδο εκκλησία απο την επόμενη εντός έδρας αγωνιστική. Ευχαριστούμε πολύ την αστυνομία που κανει σωστά την δουλειά της και διώχνει κόσμο απο το γήπεδο αναίτια με απειλές για συλλήψεις!!!

👮
Μιλάμε για μια ομάδα ατόμων που έχει ακολουθήσει την ΠΑΕ πίστα εδώ και δεκαετίες οι οποίοι ουδέποτε δεν προκάλεσαν προβλήματα. Αντίθετος για να έχουν καθαρή την φωλιά τούς κρατάνε ένα επίπεδο εντός του γηπέδου καί έτσι ποτέ δεν φτάσαμε σε έκτροπα και σοβαρά επεισόδια τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια, και έτσι ποτέ δεν τιμωρήθηκε η ομάδα εξαιτίας τους.
Πρίν καί μετά την συγχώνευση αυτοί ήταν πάντα εκεί καί στήριζαν με την ψυχή τούς. Ήταν αυτοί που πιστέψανε στήν ΠΑΕ καί ποτέ δεν τήν άφησαν μόνη τής ακόμα και όταν κάνεις δεν ήθελε να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι.
Αυτά από εμάς, καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.