Πήγε στα επείγοντα με οβίδα του Α’ Παγκοσμίου στον πρωκτό του – Εκκενώθηκε το νοσοκομείο



 Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμα και ένας αφρός ξυρίσματος… Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα που μπαίνουν εκεί που δεν θα έπρεπε. Αλλά μια οβίδα ποτέ, μέχρι σήμερα» λέει η Var-Matinμ, μια  από τις γιατρούς που χειρίζεται επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο Sainte-Musse, στην Τουλόν της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 88χρονος ασθενής επισκέφτηκε το νοσοκομείο Sainte Musse για να αφαιρέσει την οβίδα, αλλά αντ’ αυτού προκάλεσε πανικό.


«Ένα έκτακτο περιστατικό έλαβε χώρα από τις 9 το βράδυ έως τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου, που απαιτούσε την επέμβαση του προσωπικού εξουδετέρωσης βομβών, την εκκένωση της αίθουσας επειγόντων περιστατικών, καθώς και την εκτροπή των επειγόντων περιστατικών σε άλλη μονάδα» δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Έπρεπε να διαχειριστούμε τον πιθανό κίνδυνο» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Όταν έχουμε αμφιβολίες, λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις».

in.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.