Επιστροφή στις νίκες για Κ19 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

 Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η Κ19 των Χανίων επιβλήθηκε σήμερα Τετάρτη 21/12 του ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 4-0 στο Βαρύπετρο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 και επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδάκη με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε δίκαια και με εμφατικό τρόπο στο τρίποντο με το οποίο ανέβηκε στους 13 βαθμούς σε 7 αγώνες, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στους 6 πόντους μετά από ισάριθμα παιχνίδια.

Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Σταματάκης στο 25ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά (30’) αργότερα ο Μπίτι «έγραψε» το 2-0 βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη. Μάλιστα η ομάδα μας στο 41’ είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλο γκολ, όταν ο Λεωνίδας Κουκουράκης κέρδισε πέναλτι. Ο Σταματάκης όμως «νικήθηκε» από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι έμεινε (προσωρινά) το 2-0.

Η ομάδα μας όμως συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο β’ μέρος, με τον Λεωνίδα Κουκουράκη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (74’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σταματάκης στο 90ό λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής: Μισαηλίδης (Χανίων)
Βοηθοί: Λογαρίδης- Ξενάκη (Χανίων)

Χανιά (Βασίλης Παπαδάκης): Δεσποτόπουλος, Μπραουδάκης, Χαλίλι, Κουκουράκης Μιχ., Γκολλόση, Μάγγος, Μπίτι (85’ Βενέτης), Μπαλλίου (75’ Καπαράκης), Κουκουράκης Λ. (75’ Εξαρχος), Σταματάκης, Τσούτσης (85’ Κρομυδάκης)
ΠΑΟ Ρουφ (Λευτέρης Βελέντζας): Αποστολόπουλος, Κουσουρίδης, Γιαννάκου, Δάουλας, Λαδάς (83’ Φασουλιατζής), Καγιαντόπουλος, Παλιουδάκης (67’ Μαυρογενάκης, 83’ Νικολόπουλος), Μαθιουλάκης, Μπιλιάλν, Κουραφάλος, Κουτσουμπίνας (58’ Πετρόπουλος)

  


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.