Μεθοδικά και με δοκιμασμένες λύσεις κινείται στις μεταγραφές η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

 Mεθοδικά και σε δοκιμασμένες συνταγές προχωράει η επιτροπή μεταγραφών της ΠΑΕ Χανιά.



Μετά τον Ηλία Τσέλιο που ανακοινώθηκε ήδη ήλθε και  προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Κοκκίνη όπως πρώτοι από δημοσιοποιήσαμε από τις 9/12 και αναμένονται οι επόμενοι 2;  3;; Μπορεί και περισσότεροι. Όσοι και να είναι θα είναι 11δάτοι με την προοπτική να βοηθήσουν άμεσα.

Βλέπουμε ότι δυστυχώς πολλοί από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες  ταλαιπωρούνται με μυϊκούς τραυματισμούς ένεκα κατά πάσα πιθανότητα αποτέλεσμα της ελλιπής προετοιμασίας της ομάδας φέτος.

Ας ελπίσουμε τα παιδιά που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ να εγκλιματιστούν γρήγορα και να μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Όσο αφορά το θέμα του προπονητή θέλει πολύ ψάξιμο και προσοχή. Η  ομάδα χρειάζεται προπονητή τουλάχιστον διετίας και όχι να πάει σε λύση με έναν από τους γυρολόγους που σου τάζουν λαγούς με Πετρ αχείλια και αυτοπροσδιορίζονται σουπερλιγκάτοι - Μάγοι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Όπως είπε στην συνέντευξη τύπο ο Σταύρος Λαμπράκης τον οποίο χαρακτηρίζω άνθρωπο ειδικών αποστολών και άριστο γνώστη του αντικειμένου δηλώσεις- ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 22 του μήνα που θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Αναμένωμεν λοιπόν 8 μέρες έμειναν

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.