Αρχισαν τα όργανα!!!!!Διήμερη αποχή οι ποδοσφαιριστές του ΟΦ Ιεράπετρας λόγω καθυστέρησης καταβολής μισθών

 


Οι παίκτες του ΟΦΙ απέστειλαν την ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα mikriliga.com, η οποία αναφέρει:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦ Ιεράπετρας, θέλουμε, σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσής μας, να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Θεωρούμε, πως η μέχρι στιγμής αγωνιστική μας εικόνα δείχνει πως έχουμε κάνει τα πάντα -και έχουμε καταφέρει- να τιμήσουμε την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.

Δυστυχώς όμως, προς μεγάλη μας απογοήτευση, η διοίκηση, όντας αντίθετη προς τις συμβατικές της υποχρεώσεις, για σχεδόν 3 μήνες τώρα, φαίνεται να μην αναγνωρίζει την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας και να αδιαφορεί παντελώς για την οικονομική μας κατάσταση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό, πως αποφασίσαμε να απέχουμε από τις υποχρεώσεις της ομάδας δυο ημέρες Τρίτη και Τετάρτη για το αυτονόητο και να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας.

Μετά από απόφαση της ομάδας από αύριο θα είμαστε στις υποχρεώσεις της ομάδος μέχρι το ματς με τον Ηρόδοτο σεβόμενοι την ιστορία της ομάδος και τους εαυτούς μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ»

athlitiko

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.