55χρονος χτύπησε συγχωριανό του με μπαλτά στο κεφάλι



 Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην Ιστιαία στην Εύβοια. Ένας 55χρονος χτύπησε 44χρονο συγχωριανό του με μπαλτά στο κεφάλι.       

Από καθαρή τύχη γλίτωσε τη ζωή του ο κάτοικος στην Ιστιαία, όταν δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό του. Ο 55χρονος όρμηξε κατά πάνω του κραδαίνοντας έναν μπαλτά και τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον.

Η παρ’ ολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε χωριό της Ιστιαίας, όταν οι δύο συγχωριανοί που έχουν από παλιά αντιδικία, σύμφωνα με το evima.gr, διαπληκτίστηκαν για ακόμη μία φορά και ο ένας από αυτούς επιτέθηκε στον άλλον χτυπώντας τον με τον μπαλτά στο κεφάλι.

Συγκριμένα, ο 55χρονος χτύπησε τον 44χρονο, ο οποίος διακομίστηκε λιπόθυμος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο 55χρονος δράστης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Χαλκίδας, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση

lykavitos.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.