Κόντρα στην Λετονία απόψε η «γαλανόλευκη» -Sold out στα «Δύο Αοράκια»

 


Η Εθνική ομάδα μπάσκετ υποδέχεται απόψε στις 19:00 την Λετονία στα «Δύο Αοράκια» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και θέλει να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση για την τελική φάση.

Αυτό που πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να κλειδώσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, είναι να κάνει δύο νίκες στους αγώνες με Λετονία και Βέλγιο.

Στο αποψινό παιχνίδι η Εθνική δεν θα έχει στη διάθεση τους μεγάλους αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ που είχε το καλοκαίρι, ωστόσο τη 12άδα πλαισιώνουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες.

Συγκεκριμένα η 12άδα αποτελείται από τους:

Νίκο Ρογκαβόπουλο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μιχάλη Λούντζη, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραΐτη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Κωστή Γόντικα, Γιώργο Τσαλμπούρη, Νίκο Γκίκα, Χάρη Γιαννόπουλο και Όμηρο Νετζήπογλου

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.