Ιγκόρ Σιπνιέφσκι: Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού!



 Συγκίνηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την απώλεια του Πολωνού Ιγκόρ Σιπνιέφκσι

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και την κατάθλιψη και η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

Ο Πολωνός επιθετικός άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς αγωνίστηκε στη χώρα μας για 5 χρόνια. Ο πρώτος σταθμός της καριέρας του στην Ελλάδα ήταν η Καβάλα (1997-98), ενώ οι εμφανίσεις του με τους Αργοναύτες αποτέλεσε εισιτήριο για την μεταγραφή του στο «Τριφύλλι»

Από το 1998 ως το 2001 με τον Παναθηναϊκό είχε 53 παρουσίες και 8 γκολ. Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν αυτή στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη σεζόν 2001-2001 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, όπου στη συγκεκριμένη σεζόν είχε 10 εμφανίσεις και 1 γκολ. Το 2002 πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα όπου έπαιξε μόλις σε δύο αγώνες. Είχε προλάβει να γίνει διεθνής με την Πολωνία, παίζοντας σε δύο αγώνες.

neakriti.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.