Ήρθε στην Κρήτη για να λειτουργήσει ιεραπόστολος από την Αφρική - Γιατί δηλώνει Κρητικός (βίντεο)

 


Ο «Κρητικός» ιεραπόστολος της Αφρικής που δίνει μάχη με τη φτώχεια

Ο πατήρ Αντώνιος απλώνει μια μεγάλη αγκαλιά σε χιλιάδες παιδιά καθημερινά - Ο ίδιος αναφέρθηκε σήμερα στο σημαντικό ιεραποστολικό έργο στην Ουγκάντα με τη συμβολή της Κρήτης

  • Ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα από την μαύρη Ήπειρο στις Αρχάνες
  • Το ιεραποστολικό έργο στην Ουκγάντα και η τεράστια αγάπη του στην Κρήτη
  • Πρωταρχικός στόχος για τον πατήρ Αντώνιο η μόρφωση των παιδιών

Από την Ουγκάντα, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στις Αρχάνες Ηρακλείου βρέθηκε ο ιεραπόστολος πατέρας Αντώνιος Μουτιάμπα, ο οποίος συλλειτούργησε ανήμερα της μεγάλης θεομητορικής εορτής, των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας, με την παρουσία του και τα λόγια αγάπης να δίνουν δύναμη στους πιστούς. 

Ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος όπως μας είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του αισθάνεται Κρητικός στην… Αφρική, σε ηλικία των 17 ετών βρέθηκε στην Κρήτη και στο πλευρό του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη. Σπούδασε στην Κρήτη και στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Ουγκάντα για να προσφέρει έργο ζωής. 

Στην Αφρική ο πατέρας Αντώνιος δίνει τη δική του μάχη όχι μόνο για τη φτώχεια αλλά και για τη μόρφωση των παιδιών, καθώς η γνώση όπως περιέγραψε αποτελεί δύναμη. Παράλληλα απλώνει μια μεγάλη αγκαλιά σε χιλιάδες παιδιά καθημερινά, με τον ίδιο να αναφέρεται στο σημαντικό ιεραποστολικό έργο στην Ουγκάντα με τη συμβολή της Κρήτης. 

Την ίδια ώρα ο πατήρ Αντώνης Μουτιάμπα αναφέρθηκε σε δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων, στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών καθώς και στις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα της Κτηνοτροφίας και όπως είπε, επόμενος στόχος του, η ίδρυση σχολής ραπτικής.

neakriti.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.