Δέν επείγει το θέμα του προπονητή στα Χανιά προπονητές έχει η ομάδα



Η προπονητολογία έχει τα πάνω της αυτόν τον καιρό στα Χανιά . Ονόματα πάνε κι έρχονται.
Άλλοι λένε ότι δεν θέλουν να δουλέψουν σε ομάδα superleague2 γιατί θεωρούν τον εαυτόν τους προπονητή μεγαλύτερης κατηγορίας.
Η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι οι προπονητές  μανατζάρονται και πηγαίνουν σε ομάδες που έχουν παίκτες από τον ίδιο μάνατζερ ,
Μην πάμε μακριά  ..ας θυμηθούμε την περίπτωση Βοσνειάδη  μια καραβιά ποδοσφαιριστές κουβαλούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Όμως και ο Παπαδόπουλος δεν πήγε πίσω.
Γι αυτό λοιπόν να αφήσουμε τους ανθρώπους της ομάδας που τρέχουν το θέμα να κάνουν την σωστότερη επιλογή άλλωστε η ομάδα δεν είναι ακέφαλη έχει τον κ. Σταύρο Λαμπράκη και τον Νίκο τον Μαναρώλη .
Ο  Σταύρος και πολλά κιλά μπάλα ξέρει και έχει διαχειριστεί στο παρελθόν πολλές παρόμοιες καταστάσεις πάντα με επιτυχία . ο Νίκος είναι ένας φέρελπις Χανιώτης προπονητής που αν του δοθεί η ευκαιρία με λίγη βοήθεια θα πάει ψηλά.
Τό συγκεκριμένο δίδυμο διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση μετα την ψυχρολουσία  στο  πρώτο ατυχές αποτέλεσμα και την απομάκρυνση του κ, Μπαξεβάνου και πήρε την νίκη σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.
Και επειδή ειδικών συνθηκών είναι και το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα που τα ΜΜΕ την έχουν χρήσει πρωταθλήτρια πίν. ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας αφήσουμε την προπονητολογία στην άκρη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.