Η «περίεργη» ανάρτηση του Άκη Τσελέντη σκορπίζει ανησυχία: «Μήπως έχετε παρατηρήσει το τελευταίο καιρό…» Ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, μια ανάρτηση με πολλά ερωτηματικά.

Ειδικότερα, σε αυτή αναφέρει:

«Επειδή έχω πολλές δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο τοίχο μου που σίγουρα πολλοί ευρίσκονται στον Ανατ. Κορινθιακό παραθέτω τα ακόλουθα ερωτήματα:

Προσοχή μην εκληφθεί σαν προειδοποίηση για επερχόμενο σεισμό η ερώτηση γίνεται καθαρά για επιστημονικούς λόγους 

Μήπως έχετε παρατηρήσει το τελευταίο καιρό:

1. Μεταβολή της στάθμης στα πηγάδια της περιοχής του χάρτη;

2. Μεταβολή στη στάθμη της θάλασσας;

3. Μυρουδιά κάτι σαν θειάφι στα πηγάδια;

4. Υπόγειες βοές; Και κάτι σαν υπόγειες εκρήξεις;

Επαναλαμβάνω δεν ομιλώ για επερχόμενο σεισμό!»

Αντιληπτό και σαφές αλλά τα παραπάνω «σημεία» σχετίζονται απόλυτα με σεισμούς. Συγκεκριμένα η στάθμη των πηγαδιών πέφτει, όπως και η στάθμη της θάλασσας, ενώ οι βοές δεν έχει ξεκαθαριστεί τι σημαίνουν. Ούτε και η μυρωδιά από θειάφι στα πηγάδια…

Περιμένουμε κάτι ή υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι πρέπει να περιμένουμε κάτι στην εξαιρετικά σεισμογόνο περιοχή του Ανατολικού Κορινθιακού;

pronews

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.