Ζευγάρρι «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα

 

Συνελήφθησαν  ένας 38χρονος και μία 39χρονη - Πώς με την απειλή όπλου ακινητοποιούσαν υπαλλήλους και πελάτες




Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αποτυπώνει τη δράση ενός ζευγαριού, παλιών γνώριμων των διωκτικών Αρχών για μία ανθρωποκτονία και υποθέσεις ναρκωτικών που ξανακύλησαν στην παρανομία, ληστεύοντας σούπερ μάρκετκαταστήματα ταχυδρομικών υπηρεσιώνπρατήρια υγρών καυσίμων και γαλακτοπωλεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής παρουσιάζει το protothema.gr.


38χρονος και 39χρονη σύντροφός του, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά τη ληστρική επιδρομή σε γαλακτοπωλείο στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο άνδρας με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και στη συνέχεια, διέφυγε με αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε η 39χρονη. Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν το όχημα, στην περιοχή της Κυψέλης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο:

Ληστεία σε κατάστημα


Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει προηγουμένως από το γαλακτοπωλείο, αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και μεταλλικές σφαίρες καθώς και ρουχισμός που όπως διαπιστώθηκε έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάπραξη ληστειών. Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, η δράση τους ξεκινά από τις αρχές του μήνα Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Οι κατηγορούμενοι είχαν προμηθευτεί τον αναγκαίο οπλισμό και πλήθος από είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους, όπως κράνηκουκούλεςκαπέλαμάσκες προσώπου κ.λπ., προκειμένου να καθίσταται δύσκολη τόσο η ταυτοποίηση όσο και η συσχέτισή τους με τις συγκεκριμένες πράξεις.
protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.