Μεταγραφική Βόμβα!!!!!!!!!!! από την ΠΑΕ Χανιά: Παίρνουν τον 29χρονο αριστερό μπακ Λουίς Ρότσα

 Σύμφωνα με πληροφορίεςη ομάδα των Χανίων έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 29χρονο αριστερό μπακ που έκανε θραύση στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Το κερασάκι στην τούρτα για την τελευταία μέρα των μεταγραφών άφησαν τα Χανιά που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του  συμφώνησε με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Λουίς Ρότσα που πρόκειται ν’ ανακοινωθεί από την ομάδα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος, από την Κρακόβια της Πολωνίας είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του, για μια διετία, στον Παναιτωλικό αποτελώντας ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Superleague 1 με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2021 να πάρει μεταγραφή για την Λέγκια Βαρσοβίας όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο όταν και μετακινήθηκε στην Κρακόβια.

Τα Χανιά με σωστές κινήσεις και άκρα μυστικότητα έφτασαν σε συμφωνία το τελευταίο 24ωρο με τον Πορτογάλο που ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας που φτιάχνει ομάδα για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Superleague 2.

athleticradio.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.