Συνελήφθη άνδρας στην Κρήτη – Βρέθηκαν παράνομα όπλα



 Στο επίκεντρο έρευνας για υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής βρέθηκε ένας Έλληνας αγρότης, στο σπίτι και την αγροικία του οποίου σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έκαναν αιφνιδιαστικές εφόδους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν το πρωί της Τετάρτης οι άνδρες της Αστυνομίας, βρέθηκαν ένα πολεμικό υποπολυβόλο το οποίο παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, ένας γεμιστήρας, 25 φυσίγγια και ένας χρησιμοποιημένος κάλυκας.

Ο κάτοχός τους συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μινώα Πεδιάδος που διενεργεί προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.