ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 0 ΙΜΕΡΑΛΙΛΑΙ

 

Η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, Φρανς Ιμεραλιλάι.

 

Ο έμπειρος δεξιός μπακ με καταγωγή την Αλβανία, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από σχεδόν τριάμισι χρόνια για να αποτελέσει μια επιπλέον επιλογή στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 1995 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Ρόδου, όπου αγωνίστηκε μέχρι την πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2019 άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στη γενέτειρα πόλη του, το Μπαλς για να φορέσει τη φανέλα της τοπικής Μπίλις στην Α’ Εθνική Αλβανίας.

Στη Μπίλι Μπαλς αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, «γράφοντας» 48 συμμετοχές. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Εγνατία Ρογκοζίνα, επίσης στην Α’ Εθνική Αλβανίας, όπου είχε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Φρανς και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.