KΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΙΤΣ Δανεικούς από τον Ολυμπιακό πήραν τα Χανιά





 Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό απέκτησαν τα Χανιά πρόκειται για τον 19χρονο Νεμάνια Νίκολιτς (γενν. 21/02/2001) ακραίος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στη χώρα του, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, από τη Σαράγεβο, για να ενταχθεί στη συνέχεια στη Μλάντοστ Κακάνι. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματά του τον Αύγουστο του 2019 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη σερβική Ραντνίσκι Νις και την περασμένη σεζόν στη Μλάντοστ Κακάνι. Εχει συμμετοχές με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (Κ15, Κ17, Κ18, Κ21). 

 και τον  22χρονο Φοντέ Καμαρά πουγεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1998, στη Γουϊνέα, ο Καμαρά, που είναι ακραίος μπακ, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία CEFOMIG, της χώρας του, για να βρεθεί στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, αρχικά στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Γκαζελέκ Αζαξιό στη Ligue 2, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον ως δανεικό την περασμένη σεζόν
 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.