Ξεκινά και το πρωτάθλημα της SL2 με 14 ομάδες στις 24 Οκτωβρίου




Μετά το τελευταίο Δ.Σ μέσω τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της SL2 και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 14 ομάδες

Η “Σολομώντεια” λύση βρέθηκε στην τηλεδιάσκεψη της SL2, έτσι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου με 14 αντί 12 ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τηλεδιάσκεψης 

Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση. 

2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.


3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.

4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.

5. Το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League.

Για τη δήλωση συμμετοχής του Πλατανιά, στη Λίγκα θα περιμένουν έως αύριο (17/9) γιατί μπορεί να έχει γίνει η κατάθεση σε άλλη τράπεζα. Στην περίπτωση που δεν φανούν τα χρήματα αύριο, τη θέση του στη Σούπερ Λιγκ 2 θα πάρει ο Διαγόρας Ρόδου.

Η Σούπερ Λιγκ 2 θα ζητήσει την άνοδο δύο ομάδων στην Σούπερ Λιγκ. Τον υποβιβασμό δύο ομάδων στην Φούτμπολ Λιγκ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.