Xανια: Εκθαμβωτική βίλα, τριών επιπέδων, των 2.800.000 ευρώ

Στην είσοδο του κόλπου της Σούδας, στη μαγική Κρήτη, 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων, ο δήμος Αποκορώνου καταλήγει σε ένα μυτερό κομμάτι κατάφυτης με ελαιόδεντρα και μποστάνια γης που σκίζει στην κυριολεξία τη θάλασσα, δημιουργώντας δεκάδες μικρά και απομονωμένα φαράγγια και απάνεμους κολπίσκους. Σε αυτή την πανέμορφη περιοχή, μαγνήτη για παραθεριστές που αναζητούν τη γνήσια κρητική φιλοξενία, το εξαιρετικό φαγητό και την γαλαζοπράσινη θάλασσα, βρίσκονται τρία από τα πιο όμορφα χωριά των Χανίων, η γραφική Πλάκα με τις θαλάσσιες σπηλιές σπάνιας φυσικής ομορφιάς, τα «Νερόσπηλια», τα παραδοσιακά στενά δρομάκια και τα παλαιά, καλοσυντηρημένα σπίτια, η Αλμυρίδα, ένα ήρεμο τουριστικό θέρετρο, με καλές υποδομές και υπέροχη θάλασσα και το φημισμένο Κόκκινο Χωριό, όπου γυρίστηκε μέρος της φημισμένης ταινίας «Ζορμπάς» και είναι επίσης γνωστό για τις γαλαρίες του, τις οποίες κατασκεύασαν οι Γερμανοί, κατά τη διάρκεια της κατοχής, για να προστατεύσουν το στρατιωτικό λιμάνι της Σούδας

.

Στις ράχες ενός από αυτά τα μοναδικά μικρά φαράγγια, σχεδόν λαξευμένη στα βράχια, είναι χτισμένη από το 2016 μία από τις πιο εντυπωσιακές σε σχεδιασμό και αισθητική βίλες των Χανίων. Τοποθετημένη περίτεχνα πάνω ακριβώς από έναν απομονωμένο όρμο και από μία -σχεδόν ιδιωτική- μικρή παραλία με βότσαλα, σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 4 στρεμμάτων, η βίλα των Χανίων διατίθεται το τελευταίο διάστημα προς πώληση από τη φημισμένη εταιρεία real estate Κτηματοεμπορική αντί του ποσού των 2.800.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία εξοχική κατοικία 5* (αστέρων), που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα σε ένα μοναδικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και σε απόσταση λίγων λεπτών από το Κόκκινο Χωριό και την Αλμυρίδα.


Η βίλα της Κτηματοεμπορικής, συνολικού εμβαδού 340 τετραγωνικών, ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τον εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό και τη μίνιμαλ διακόσμηση της, ενώ είναι χτισμένη αριστοτεχνικά σε σε τρία επίπεδα, τέλεια τοποθετημένα σε ένα ελαφρώς επικλινές έδαφος που -εκτός των άλλων- προσφέρει μοναδική θέα προς το απέραντο γαλάζιο, απολαμβάνοντας και τα πλεονεκτήματα τόσο του δροσερού θαλασσινού αέρα όσο και της ζεστασιάς των ακτίνων του ήλιου.

Βέβαια, τα μεγαλύτερα ατού της κατοικίας των 5 υπνοδωματίων και των 5 εσωτερικών μπάνιων, είναι στους απίθανους εξωτερικούς της χώρους, καθώς εκτός από την εντυπωσιακή θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης 60 τετραγωνικών, με μοναδική θέα στο Κρητικό Πέλαγος, διαθέτει 5 βεράντες πολλαπλών επιπέδων καθώς και μεγάλη τραπεζαρία για έως και 10 άτομα, με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Η βίλα είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα τέλεια τοποθετημένα σε ένα ελαφρώς επικλινές έδαφος και κάθε επίπεδο μπορεί να προσεγγιστεί μέσω των σκαλοπατιών ή του εσωτερικού ανελκυστήρα.

Στο κύριο επίπεδο της βίλας, περιλαμβάνονται, εκτός από το κύριο σαλόνι με τις μεγάλες συρόμενες τζαμαρίες που καταλήγουν στην πισίνα, ένα δεύτερο καθιστικό, υπό τύπον gaming area, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ξύλινη τραπεζαρία 8 ατόμων, καθώς επίσης και το κυρίως υπνοδωμάτιο, με εντυπωσιακούς γυάλινους τοίχους για μοναδική θέα και άπλετο φως, με κρεβάτι king size, ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και τη δική του βεράντα με ξαπλώστρες και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Το κάτω επίπεδο, η πρόσβαση στο οποίο γίνεται με εξωτερική σκάλα ή και με το ασανσέρ, καταλαμβάνεται από 4 κύρια υπνοδωμάτια, καθώς και ένα βοηθητικό δωμάτιο εξοπλισμένο με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, σιδερώστρα και σίδερο. Φυσικά, όλοι οι χώροι είναι πλήρως κλιματιζόμενοι με επιπλέον σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης-ψύξης.

Συμπερασματικά, η παραθαλάσσια βίλα των Χανίων των 2.800.000 ευρώ πληροί στο απόλυτο τις προϋποθέσεις για ονειρεμένες, χαλαρές και ασφαλείς καλοκαιρινές διακοπές με τις απολαύσεις και τις υπηρεσίες ενός 5* ξενοδοχείου (και με το παραπάνω) αλλά και για όσους την επιλέξουν ως μόνιμη κατοικία στο μαγικό νησί της Κρήτης.

neoiorizontes.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.