Super League 1: Ομόφωνη απόφαση για επιστροφή κόσμου

Super League 1: Ομόφωνη απόφαση για επιστροφή κόσμου

Μετά από αρκετές αντεγκλήσεις και τις καθιερωμένες κόντρες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, οι 14 ομάδες της Super League 1 κατέληξαν σε μία κοινή απόφαση που είναι και το πρώτο βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Όχι όμως και το καθοριστικό, αφού τον τελευταίο λόγο έχει η Υγειονομική Επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έως και σήμερα τα μέλη της δεν ήταν θετικά σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα η σκέψη τους ήταν να επιτραπεί η μερική παρουσία κόσμου στα παιχνίδια μιας αγωνιστικής ή σε ένα ματς (πχ τελικός Κυπέλλου) για να είναι όλοι έτοιμοι εν όψει του Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο σήμερα η Λίγκα αποφάσισε να πιέσει για να αλλάξουν τα δεδομένα εδώ και τώρα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας να αναφέρει:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.»

Πηγή protothema.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.