Ξεκαρδιστικό βίντεο από την Κρήτη: Οι RAKIBUSTERS βρήκαν το όπλο κατά του κορονοϊού

Οι RAKIBUSTERS σώζουν τον κόσμο! Η Κρήτη βρήκε το φάρμακο! (βίντεο)

Ποιοι Ghostbusters; Οι RAKIBUSTERS είναι εδώ και σώζουν τον κόσμο απο την πανδημία

Ο λόγος για το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου που έρχεται να μας καθηλώσει με μια ξεκαρδιστική πλοκή γεμάτη γέλιο και δράση.

Τρείς Κρητικοί καζανάρηδες (δηλαδή παραγωγοί ρακής) μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα που ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της, πείθονται να ξεκινήσουν να ψεκάζουν όλη την Κρήτη με το διάσημο ποτό, προκειμένου να την απαλλάξουν από τον νέο ιό.

Για τις ανάγκες της αποστολής τους κατασκευάζουν εξοπλισμό, διαμορφώνουν το κατάλληλο όχημα και μέσα σε 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσθματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα.

νέα διαδίδονται και ανταποκριτές από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εξελίξεις. Η ζωή επιστρέφει και ο επιστήμονας δικαιώνεται.

Με γυρίσματα εν μέσω καραντίνας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι αλλά και στο… Σινικό Τείχος, η εκπομπή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε Ελλάδα και ομογένεια γεμάτο με χιούμορ και περιπέτεια που ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές στα πρώτα λεπτά της προβολής του.

Απολαύστε το, και όπως λένε στην Κρήτη : Εβίβες !! 

 

flashnews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.