Στη ΓΑΔΑ κρατείται μία γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Περιπολικό

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας για την πρόσφατη επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», κάνουν λόγο για μία 35χρονη, η οποία εξετάζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί

Τη «μαρτύρησε» η τηλεκάρτα  

Λίγο νωρίτερα είχε διαρρεύσει ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς οι έρευνες είχαν καταλήξει σε μία γυναίκα από την Αθήνα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών φαίνεται ότι προχώρησε στην προσαγωγή, κατόπιν της εξέτασης των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, των τηλεφωνικών αρχείων, καθώς και των αλλεπάλληλων καταθέσεων τόσο του θύματος, όσο και των αυτοπτών μαρτύρων.

Το στοιχείο, μάλιστα, το οποίο οδήγησε τις αρχές στην 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε, προκειμένου να καλέσει ραδιοταξί, το οποίο θα τη μετέφερε στο σημείο της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει προσαγωγή και δεύτερης υπόπτου.

Ερωτικό το κίνητρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», η συγκεκριμένη γυναίκα διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άνδρα, ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την 34χρονη.

Αστυνομικές πηγές δε έκαναν λόγο για «εμμονή» της βασικής υπόπτου εις βάρος του θύματος. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ομολογήσει τις πράξεις της.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα.

Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί -σε ποσοστό 93%- από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

sputniknews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.