Ο Γ. Κονταξάκης νέος διευθυντής στις φυλακές Αγιάς

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης αναλαμβάνει χρέη  διευθυντή στο κατάστημα κράτησης Χανίων όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, τοποθετούνται στις θέσεις προϊσταμένων οι Ελπινίκη Μαυρεδάκη, στο τμήμα στο Τμήμα Διοίκησης – Οικονομικού του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς Χανίων. Τον Μιχαήλ Βατσάκη στο Τμήμα Φύλαξης του Αγροτικού Καταστήματος Αγιάς Χανίων, την Αργυρώ Μπιτσάκη στο Τμήμα Τεχνικού – Γεωργικού του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς Χανίων, τον Μίνωα Σταθάκη στο Τμήμα Διοίκησης του Καταστήματος Κράτησης Χανίων, την Δήμητρα Δρακάκη στο Τμήμα Οικονομικού του Καταστήματος Κράτησης Χανίων και τον Δημήτριο Νικολινάκο, στο Τμήμα Φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης Χανίων.

.haniotika-nea.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.