Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της και κόρη τον πατέρα της

Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της και κόρη τον πατέρα της

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν τις τελευταίες ώρες τις αρχές

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήραν τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο δύο διαφορετικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μετά τις σχετικές καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό αφορά σε γιο που εξύβρισε και απείλησε τη μητέρα του, που κατέφυγε στην αστυνομία.
Η δεύτερη καταγγελία αφορά σε πατέρα. Κατηγορείται για σωματική βλάβη, καθώς τον κατήγγειλε η κόρη του, της οποίας έχει την επιμέλεια, ότι την χτύπησε. 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου. 
Όπως επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων, τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας ήταν αυξημένα κατά τη διάρκεια της καραντίνας και στο Ηράκλειο, ενώ δεν ήταν λίγα τα άτομα που αναζήτησαν υποστήριξη και βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς.

.cretalive.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.