Προφυλακίστηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Εισαγγελέας και Ανακριτής έκριναν προσωρινά κρατούμενη την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η φερόμενη ως δράστις απολογήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της παλαιάς σχολής Ευελπίδων. Η ίδια παρέμεινε στο γραφείο του Ανακριτή μόλις λίγα λεπτά, τηρώντας σιγή ιχθύος και αρνούμενη να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δικαστικών αρχών

.Σύμφωνα με το newpost.gr, η κατηγορούμενη επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν βρίσκεται σε θέση να απολογηθεί, λόγω της κακής σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε να απολογηθεί κάποια άλλη ημέρα, αφού πρώτα λάβει γνώση όλων των νέων στοιχείων της υπόθεσης.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε, και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η φερόμενη ως δράστις, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στις φυλακές, συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ από την πρώτη στιγμή αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή της.

Η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα. Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί -σε ποσοστό 93%- από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.