Ροκάκης: Η ΕΠΟ να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση για την αναδιάρθρωση


Ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας των Χανίων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Βόλου, κριτικάροντας τη στάση της NOVA, ενώ έκανε την εκτίμηση ότι «θα μπει στο παιχνίδι και η συνδρομητική του ΟΤΕ, οπότε θα υπάρχει κι άλλη επιλογή».

Για την αναδιάρθρωση τόνισε ότι τον τελικό λόγο θα τον έχει η ΕΠΟ «που πιστεύω να μας ακούσει και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση», όπως σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Εμείς εδώ και καιρό προετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που αν συμβεί, θα γίνει στις 29 Ιουνίου. Τα πάντα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε αν θ’ αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα, με δεδομένη την αδυναμία ορισμένων ομάδων για κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε κι ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».

Για την αναδιάρθρωση: «Η δική μας λίγκα έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση: Ν’ ανέβουν τέσσερις ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 2 στην Σούπερ Λιγκ 1 και οκτώ από την Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ 2 και φυσικά να μην υπάρξει κανένας υποβιβασμός. Τώρα, το αν αυτό δεν αρέσει στην συνδρομητική της NOVA, γιατί ακούστηκαν κάποιες αντιδράσεις, η συγκεκριμένη πλατφόρμα οφείλει αρκετά χρήματα και προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες της, με τραπεζικά δάνεια. Με χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή. Νομίζω όμως ότι θα μπει στο παιχνίδι και η συνδρομητική του ΟΤΕ, οπότε θα υπάρχει κι άλλη επιλογή. Τίποτα επαναλαμβάνω δεν είναι βέβαιο, τον τελικό λόγο θα τον έχει η ΕΠΟ που πιστεύω να μας ακούσει και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση».


athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.