Έλεγχος για κορωνοϊό σε γηροκομείο του Ρεθύμνου

Έλεγχος για κορωνοϊό σε γηροκομείο

Έχουν ληφθεί δείγματα από συνολικά 30 άτομα ηλικιωμένους και εργαζόμενους της δομής

Στο γηροκομείο του Ρεθύμνου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που κάνει τα προληπτικά τεστ για τον covid-19 στους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους της μονάδας.

Ήδη,όπως μεταδίδει το goodnet.gr, η πρόεδρος του γηροκομείου Ζωή Μπριλλάκη – Σιταρένιου, έχουν ληφθεί δείγματα από 30 άτομα – 15 κάθε μία από τις δύο μέρες που βρέθηκε το κλιμάκιο στον χώρο – και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία δυσάρεστη είδηση.

Άλλωστε, στο γηροκομείο Ρεθύμνου τηρήθηκαν από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα, το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται, οι εργαζόμενοι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και έτσι όλα πήγαν όπως έπρεπε.

Εκτιμάται ότι το κλιμάκιο θα ολοκληρώσει τα τεστ στα συνολικά 83 άτομα (43 ωφελούμενους και 40 εργαζόμενους) ως την Τρίτη

Πηγή: Goodnet.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.