Aυτές τις απ ευθείας πτήσεις από το εξωτερικό αναμένουμε αύριο στα Χανιά


Αντίστροφα μετρούν για τον… τουρισμό τα Χανιά, αφού αύριο ανοίγει τις πύλες του προς τους αλλοδαπούς επισκέπτες το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Το πολυπόθητο άνοιγμα των συνόρων, που αποτελεί «βάλσαμο» για την Κρήτη και τα Χανιά, των οποίων η οικονομία εξαρτάται άμεσα από τις επισκέψεις των ευρωπαίων και όχι μόνο τουριστών, ξεκινάει με έναν αριθμό απευθείας πτήσεων που θα τροφοδοτήσουν την πόλη με τους πρώτους επισκέπτες για το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, «σεφτέ» θα κάνει πτήση της Ryanair από τη Λιθουανία (Βίλνιους) περίπου στις 10 το πρωί, ενώ θα ακολουθήσουν:

Γερμανία, Βερολίνο (Easyjet) και Φρανκφούρτη (Ryanair)

Γαλλία, Μασσαλία (Ryanair)

Ιρλανδία, Δουβλίνο (Ryanair)

Αυστρία, Βιέννη (Ryanair)

Δανία, Κοπεγχάγη (SAS) καθώς και από Πολωνία και Ρουμανία.

Στο πλαίσιο της υποδοχής επισκεπτών εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, το αεροδρόμιο της πόλης, όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι, είναι έτοιμο να εφαρμόσει τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων 

zarpanews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.