Χωρίς ραντεβού στις δημόσιες υπηρεσίες από την Τρίτη 9 Ιουνίου

Tο μόνο όριο που υπάρχει με ευθύνη κάθε προϊσταμένου είναι να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων


Χωρίς ραντεβού θα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές με το Δημόσιο από την Τρίτη 9 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη για το Open, το Δημόσιο τίθεται από την Τρίτη σε πλήρη λειτουργία, καθώς όλες οι υπηρεσίες του θα δέχονται το κοινό, χωρίς να είναι πλέον αναγκαίο να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Αυτό προβλέπει η ΚΥΑ των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη και άλλων υπουργείων και το μόνο όριο που υπάρχει με ευθύνη κάθε προϊσταμένου είναι να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων. Η διαδικασία του ραντεβού θα παραμείνει σε προαιρετική βάση.


Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open:

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.