Το ενα απο τα 2 Επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού είναι στα Χανιά! (βίντεο απο Νέα τηλεόραση)

Το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στα Χανιά είναι ένας ηλικιωμένος, ο οποίος προσήλθε εμπύρετος για έλεγχο στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα Covid.
“Ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας”, αναφέρει ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, προσθέτοντας ότι έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Από την πρώτη στιγμή που προσήλθε στο νοσοκομείο θεωρήθηκε ως ύποπτο κρούσμα λόγω των συμπτωμάτων, έγιναν οι εργαστηριακές εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν θετικό στον ιό.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται πλέον απύρετος, ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ήταν από την περιοχή της Κισάμου πριν από ενάμιση μήνα, ενώ η περίπτωση του Μαροκινού στρατιώτη στο ΚΕΝΑΠ δεν θεωρήθηκε από τον ΕΟΔΥ ως κρούσμα στα Χανιά.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.