Νίκος Βαγιωνακης : Σίγουρη η αναδιάρθρωση στις επαγγελματικες κατηγορίες

Σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ Νίκο Βαγιωνάκη αναδιάρθρωση θα γίνει σίγουρα τώρα τί μορφή θα έχει αυτό είναι αίνιγμα...
Ο κ Βαγιωνάκης το γεγονός το επεξηγεί και μας λέει ότι.

🔹Τον δρόμο για την αναδιάρθρωση τον ανοιξε η Γ εθνική. Με την απόφαση να μην γίνουν πλει-οφ και να προβιβαστούν και οι 8 πρωταθλητές. Αρα αυτόματα η επόμενη κατηγορία FL θα έχει +4 ομάδες περισσότερες! Οπότε πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες δηλαδή, προβιβασμός περισσότερων ομάδων πέραν τον 2 απο την FL και περισσότερες ομάδες να προβιβαστούν πέραν το 2 απο την SL2. Αν αυτό δεν συμβεί θα μιλάμε για μεγάλο φιάσκο.
🔹🔹Οσο για τα σενάρια 2 ομίλων της SL2 εκτός ότι φαντάζει κάτι δύσκολο να εφαρμοστεί. Θα πρέπει αυτόματα και πάλι απο την τωρινή SL2 να προβιβαστούν περισσότερες ομάδες πέραν των 2 ώστε και η SL1 να είναι με περισσότερες ομάδες την νέα αγωνιστική σεζόν και πλεον να υπάρχει η αισθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι ενιαίο και όχι δυο ταχυτήτων.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.