7 λόγοι που είναι καλύτερο να πάρετε διαζύγιο παρά να μείνετε σε έναν κακό γάμο

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να βρίσκονται μέσα σε έναν κακό γάμο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι σωστό για διάφορους λόγους, οι οποίοι παρουσιάζονται παρακάτω. Μάλιστα, αναλύονται και τα αποτελέσματα, που έχει, ο κατά περίπτωση χωρισμός.

Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε «τον σωστό»: Όταν παντρευτείτε, προσπαθείτε ασυνείδητα να μείνετε μακριά από το αντίθετο φύλο. Για να μην κάνετε τον σύντροφό σας να ζηλέψει. Με αυτόν τον τρόπο χάνετε πολλές ευκαιρίες και σπουδαίους ανθρώπους που μπορείτε να κάνετε φίλους. Αυτό δεν είναι κακό όταν είστε σε ένα καλό γάμο. Αλλά εάν αισθάνεστε ότι ο γάμος σας εξασθενεί, ένα διαζύγιο μπορεί να σας βοηθήσει να συναντήσετε τον κατάλληλο σύντροφο στο μέλλον.

Μετά από έναν ανεπιτυχή γάμο, έχετε πολλή εμπειρία που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να ερωτευτείτε ξανά. Δηλαδή, να βρείτε το σωστό άτομο για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, μερικές μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ξαναπαντρεύονται είναι λιγότερο πιθανό να πάρουν διαζύγιο. Επειδή, αυτή τη φορά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και είναι σίγουροι για αυτό που ψάχνουν στο άλλο τους μισό.

Μπορείτε να αφιερώσετε την ενέργειά σας στην προσωπική σας ανάπτυξη: Εάν παραμείνετε σε έναν ανθυγιεινό γάμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συναισθηματική σας ευημερία είναι πάντα διακυβευμένη. Αυτός ο πόνος μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ότι έχετε αρχίσει να χάνετε τον εαυτό σας. Θυμάστε τα παλιά σας χόμπι ή τα πράγματα που σας έφερναν ευχαρίστηση πριν από πολύ καιρό; Ο/η σύζυγός σας υποστηρίζει τις αποφάσεις σας και την κοσμοθεωρία σας; Σας αρέσει αυτή τη στιγμή η ζωή σας; Εάν οι απαντήσεις σας είναι «όχι», ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

.clickmag.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.