Τσίπρας: Σωστά κλείνουν τα σύνορα - Yπάρχει απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Mega
Για τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο και την τουρκική προκλητικότητα μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο και την τουρκική προκλητικότητα.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως σωστά έχουν κλείσει τα σύνορα από τη στιγμή που υπάρχει απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς που, όπως τόνισε, έφερε την κατάσταση ως εδώ.
«Οι άνθρωποι που είναι στην πλειοψηφία τους δυστυχισμένοι, έρχονται στην Ελλάδα για να πάνε στην Ευρώπη. Η Μόρια ήταν αρνητική εξέλιξη καθώς χτίστηκε για 2.500 και πήγαν 5.600. Σήμερα που έχει 25.000 τι είναι; Δεν θέλω να αποποιηθώ των ευθωνών» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.