Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος»

Ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, υποστήριξε την άποψη ότι ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος.
Ο Α. Γιαννακουδάκης, μιλώντας στο TV100, δήλωσε «Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».
Και πρόσθεσε «Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν».
Παράλληλα, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ τόνισε ότι έχουν σταματήσει αυτή την περίοδο οι τελετές ορκωμοσίας στο ΑΠΘ. Οι ορκωμοσίες θα γίνονται στα τμήματα παρουσία του προέδρου.
Τέλος, ο κ. Γιαννακουδάκης επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε.
npress.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.