Τώρα: Πέφτει άγριο ξύλο στην Βουλή της Τουρκίας – Μπουνιές κλωτσιές (Βίντεο)


Τώρα: Πέφτει άγριο ξύλο στην Βουλή της Τουρκίας – Μπουνιές κλωτσιές – Ο Ερντογάν σε συνεδρίαση για τον πόλεμο στο Ιντλίμπ κατηγόρησε βουλευτές ως προδότες – Τραυματίστηκαν βουλευτές – Και οι δύο κατηγορούν ο ένας τον άλλο για προδοσία της πατρίδας
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για επίθεση βουλευτών του AKP του Ερντογάν σε βουλευτές της αντιπολίτευσης. Δείτε το βίντεο
Punches thrown in 's Parliament after President raised the rhetoric by accusing the main opposition party of treachery and betrayal to the nation.
175 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ειδικότερα, υπάρχουν αναφορές πως η ανακοίνωση των βουλευτών της αντιπολίτευσης αφορούσε στην τακτική του Προέδρου της Τουρκίας για την επαρχία Ιντλίμπ, της Συρίας, με τα… αίματα να ανάβουν και την Βουλή να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης!
hellas-now.com/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.