ΟΡΘΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ 0-0 ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών[Τριανταφυλλάκου-Σουντουρά - Κουσκουνά] η ομάδα των Χανίων αγωνίστηκε με πάθος μέσα στην Λειβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα πήρε το ΧΙ  και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες από στημένες φάσεις κυρίως. Με την επάνοδο όμως από την ανάπαυλα του ημιχρόνου
ο κ. Βοσνειάδης έβαλε τον Καρλίτο στην θέση του Γιάχου και η Χανιώτικη ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε τις προυποθέσεις για να βάλει γκόλ και να πάρει την νίκη πρώτα με τον Τζιώρα σε σούτ  μετα από πάσα του Κάσου που βγήκε λίγο άουτ και με τον Ανδρέου να μην πιάνει καλά την κεφαλιά σε φάουλ του Καρλίτο και η μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλασκα της γηπεδούχου ομάδας , λίγο αργότερα με τον Βασιλείου πάλι σε ασίστ του Καρλίτο να πιάνει δυνατό σουτ και η μπάλα να καταλήγει τίγο άουτ απο το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλα και με τον Πάνου που έπιασε δυνατό σουτ πάλι μετα από πάσα του Καρλίτο αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Ο Λεβαδειακός στην ουσία απείλησε μόνο μία φορά στο β΄ημίχρονο πάλι από στημένο που την κεφαλιά του επιθετικού εξουδετέρωσε ο Κουτσαβασίλης
Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Βήχος, Λιάγκας, Μύγας, Κονέ, Μεχία, Ιωαννίδης, Συμελίδης (87' Νίκας), Πολέτο (74' Ενομό), Μπαστιάνος (55' Μάντζιος).
Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (46' Κάρλος), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Βρεττός (81' Βασιλείου), Κάσσος, Τζιώρας (90' Σελινιωτάκης).

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.